Mogelijkheden

Dankzij mijn muzikale veelzijdigheid kan ik niet alleen iedere gelegenheid passend invullen, maar ben ik ook in staat om in mijn eentje een heel gevarieerd programma neer te zetten.

Blue Flamingo sound system

Blue Flamingo Sound System (vinyl/digitaal) is mijn opstelling voor dansfeesten. Soms zet ik mijn Sound System ook in tijdens borrels of recepties waarbij de muziek iets moderner mag zijn.

Blue Flamingo 78-toeren

De romantiek die rond deze geluidsdrager hangt, maar ook de aard van de muziek en de aangename sound maken mijn 78-toeren set-up zeer geschikt voor festivals, (bruiloft)recepties, borrels, diners en bedrijfsevenementen.

Zang en gitaar (zonder versterker/akoestisch)

Deze vorm van live muziek is voornamelijk geschikt voor intiemere gelegenheden zoals borrels, lunches, diners en bbq’s.

Gelegenheden waarvoor ik veel word gevraagd, zijn:

Huwelijk

Tijdens een huwelijksfeest vind ik het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en dat de sfeer ontspannen en warm is. Veel mensen die mij benaderen, zeggen op zoek te zijn naar ‘iets anders’. Maar iedereen wil natuurlijk ook een knalfeest op zijn huwelijk. Dat knalfeest zet ik met mijn Blue Flamingo Sound System neer, zonder te vervallen in de eindeloze reeks van veilige, grijsgedraaide muzikale clichés.

Met mijn 78-toerenplaten kan ik een borrel of receptie, maar ook het diner voorzien van een bijzondere en romantische noot. Mijn zang en gitaar komen erg goed tot hun recht tijdens een diner of bbq. Het zorgt voor een fijne sfeer zonder dat een gesprek direct wordt overstemd. Ik heb jarenlange ervaring met het optreden tijdens bruiloften. Kijk gerust naar de reviews op deze website.

Festivals

Festivals zijn bij uitstek een plek waar mensen verrast willen worden en nieuwe dingen willen ontdekken. Ik wil niets liever dan de ontdekkingen die ik over de hele wereld heb gedaan, met mensen delen. Mijn allereerste openbare optreden als dj was op Theaterfestival de Boulevard in Den Bosch. Sindsdien heb ik op heel veel festivals in binnen- en buitenland gedraaid, waaronder Lowlands, North Sea Jazz, Oerol, de Parade, het Roskilde Festival (DK), Festival d’Île de France en het Salzburger Jazzfestival. Met mijn 78-toerenset kan ik tijdens food- en theaterfestivals zorgen voor een fijne, gezellige sfeer. Jazz-, blues- en wereldmuziekfestivals kan ik voorzien van een juiste historische context. Met mijn Blue Flamingo Sound System neem ik het festivalpubliek al dansend mee naar de volle diepte van mijn bijzondere vinyl collectie.

Bedrijfsevenementen

Gedurende de vele jaren dat ik dj ben, heb ik vele optredens verzorgd voor het bedrijfsleven. Ik mag enkele van de grootste bedrijven (tech, ICT, telecom, handel, industrie), multinationals, banken en musea tot mijn klanten rekenen. Daarnaast heb ik ook veel opgetreden voor ministeries en overheidsinstellingen en ben ik regelmatig op uitnodiging van onze ambassades in het buitenland geweest.

Ook kleinere ondernemers, bedrijven, advocatenkantoren, producenten, service clubs en verenigingen weten mij gelukkig steeds weer te vinden voor hun diners, borrels, evenementen en feesten.

Borrel & receptie

“When it’s time for cocktails, it’s Blue Flamingo time.”
Met de 78-toeren verzamelalbums die ik voor Excelsior Recordings heb gemaakt, heb ik drie perfecte soundtracks afgeleverd voor bij een Martini, Bloody Mary, Tom Collins, French 75, Pisco Sour, Corpse Reviver en Gin Tonic. “But they even taste better, with Blue Flamingo in the house.”
Zéker in combinatie met een liveoptreden met mijn zang en gitaar.

Diner (BBQ)

Aangezien ik als zanger en gitarist meestal zonder versterker optreed, is de rustige setting van een lunch, diner of bbq de ideale gelegenheid voor mij als muzikant. Wanneer de nadruk van een avond op het diner ligt en er toch ruimte kan zijn voor extra sfeer, maak ik meestal een combinatie met mijn 78- toerenset. Wanneer er tijdens of na een diner of bbq ook nog gedanst mag worden, is de combinatie met mijn Blue Flamingo Sound System perfect.