Blue Flamingo Sound System

Blue Flamingo Sound System (vinyl/digitaal) is mijn opstelling voor dansfeesten. Als dj kan ik putten uit een bijzondere en zeer uitgebreide collectie lp’s, 45-toeren singletjes en 12-inch-maxisingles.

Wat ik op een avond precies draai, is natuurlijk sterk afhankelijk van de sfeer en het publiek. Ik kan niet alleen heel breed, maar ook heel diep draaien als dat moet. Minstens zo belangrijk als mijn muziekkeuze is mijn gevoel voor sfeer en energie. Daardoor weet ik precies weet wat er nodig is om een feest op gang te brengen en vervolgens naar een climax te draaien.

Ik breng zelf alle benodigde spullen mee, waaronder twee Technics SL-1200 MKII draaitafels, een laptop aangestuurd met Traktor Scretch, een dj-mixer, een lichtbak met daarop mijn dj-naam, vintage Martin Magic Moon lichteffect (100% LED-vrij), een spiegelbol, Electro-Voice ZLX15P speakers en alle benodigde haspels en tafels.